Jul, jul och mera jul!

Idag är sista dagen jag jobbar innan jag tar julledigt. Men eftersom jag inte är så bra på att vara ledig kommer jag jobba igen på tisdag. Imorgon åker jag och Anders till hans familj i Stockholm. På kvällen är det nämligen uppesittarkväll hos Anders pappa. På självaste julafton åker jag och Anders en sväng till min syster, där även min mamma och mormor kommer att vara. Så firar vi jul med den några timmar och sedan åker vi tillbaka till Anders familj igen. Min syster hatar julen och tycker det är slöseri på naturens resurser, så hemma hos henne lär det inte va ett endaste ljus tänt. Hon vill inte ha några julklappar heller…. Men jag älskar julen och jag tror jag får min ”juldos” hos Anders familj där det både finns gran, ljus, tomte och julklappar. Det jag inte gillar med julen är Kalle Anka på tv. Jag ser ju inte ens min favoritfilm (Dirty Dancing) en gång per år så varför ska jag då se på Kalle Anka? Men på något sätt hör den trista timmen till för att man ska uppskatta de roliga sakerna senare på kvällen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER