Jobba hemifrån

Idag jobbade jag och Matilda hemifrån mig utifall Gucci skulle få för sig att föda sina kattungar. Men det va lugnt på den fronten, och tur va väl det. Jag vill inte att de kommer innan söndag eftersom de kan va så små då att de kan få svårt att överleva. Vi slutade tidigt idag. Vi hade inte så mycket att göra förutom att Matilda skulle göra klart en tidningsannons för Damn Heels. Här är den, visst blev den riktigt snygg!? Den kommer i tidningen Lifestyle Woman (nr 3) om ca tre veckor. För er som inte har köpt julklappar till era vänner och bekanta som älskar högklackade skor (men hatar värkande fötter) är Damn Heels perfekt. Nu även med ny design, ny tillverkare och bättre kvalité! Det finns inga röda skor, men guld och silver är ju supersnyggt både till jul och nyår. Jag utser härmed Damn Heels till Årets Julklapp för klackdyrkare!

Snart är det dags för Attitude, Nordens största mode-, skönhet- och livsstilsmässa. Närmare bestämt den 26-27 november i Stockholm. Attitudes utställare är bland andra: Miss Sixty, Ed Hardy, Style by Kling, Calvin Klein, Laila Bagge och Rock by Sweden. Självklart är även Damn Heels på plats med fina erbjudanden och utställningspriser. Både jag och Matilda kommer att vara där. Vi har monter nr B10 som ligger mitt emot caféet. Mer information om mässan hittar ni genom att klicka här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER