Jag vann 2 kg Marabou mjölkchoklad!

Igår, lördag, lånade jag och Anders min mammas bil för att köpa lite velourtyg på Jysk och handla lite. Eftersom vi va ute i Boländerna passade vi på att handla på City Gross. Tio meter in i affären stod en kille med ett chokladhjul. Jag ställde mig bredvid och väntade på Anders som gick och hämtade lite varor. Killen tittade på mig och sa glatt: ”Men du vill väl spela!?” ”Ja, det vill jag” sa jag, jag väntar bara på sambo. Både jag och killen vid chokladhjulet ropade på Anders. När Anders kom skulle vi välja varsin chokladsort istället för siffra. Jag frågade vad man kunde vinna, men killen sa bara att det fick jag se om jag vann. Jag frågade vad det kostade, men det kostade ingenting, man skulle bara lägga handen på en ruta med den chokladsort man valt. Jag tog rutan med Daim, eftersom den va närmast, och Anders valde rutan med Dubbelnougat. Det kom några fler personer och de valde också varsin ruta, sen snurrade killen på chokladhjulet…Och den kom på Daim! Och inte bara på Daim, utan det blev enstjärnvinst! ”Jag vann”, skrek jag glatt. Men kom sedan på att nu måste jag säkert betala något. Eller att vinsten säkert bara va en rabattkupong. Men nej, så va det inte. Jag vann 2 kg Marabou mjölkchoklad.! En sådan där jättestor som man kan vinna på Gröna Lund. Häftigt! Den kommer skickas hem till mig inom tre veckor, och jag behöver inte ens betala frakten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER