Jag är arbetslös!

Idag är det lördag så jag har datorförbud, vilket ni säkert förstår är brutet nu eftersom jag bloggar. Jag hade så himla tråkigt efter att ha uträttat alla ärenden på stan, tittat på V75 och somnat i soffan. Anders sa: ”Du måste skaffa dig en hobby.” Och jag har ju en hobby. Min hobby är mina företag! Det är ju dem jag inte får hålla på med på lördagar så det är klart att jag har tråkigt. När jag förklarat detta för Anders frågade han ”Men va har du för jobb då?” Jag svarade ”Jag har inget jobb, jag jobbar med min hobby.” För det är ju faktiskt så det är. När människor frågar hur jag orkar driva så många företag och hålla på med så mycket olika saker säger jag helt enkelt: ”Jag kan inte låta bli!” Jag tänkte döpa blogginlägget till ”Mitt jobb är min hobby!” men tyckte min nuvarande titel va roligare, och bloggen får säkert mer klick på den. Men då kan man ju undra varför jag inte får hålla på med min hobby på lördagar. Det är helt enkelt så att jag skulle jobba hela tiden om jag fick för mig själv. Och va händer då, jo jag skulle bränna ut mig och gå in i väggen. De som oftast går in i väggen är faktiskt egenföretagare som gör som jag och jobbar med sina hobbys. Därför har jag gett mig själv dataförbud på lördagar. Klart att jag kan vara inne på datorn utan att jobba men det är väldigt lockande och kolla jobbmailen och oftast kan jag inte låta bli när datorn är på. Vi får se hur det går när jag bloggat klart… Men man kan faktiskt säga att jag är arbetslös eftersom mitt arbete är min hobby.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER