Jag älskar att lalla!

Imorse studsade jag sjungande upp ur sängen. Jag blev väckt av ett telefonsamtal från ett  företag som berättade att de nästan sålt slut på min produkt på bara några timmar. Underbart! Anders är alltid lika skeptisk till mina produkter och han brukar säga att jag inte arbetar, jag bara ”lallar”. Han får kalla det vad han vill för jag älskar det oavsett! Speciellt en dag som denna när det rullat in massor med pengar. Om du tycker att jag skryter så är det helt okej att tycka det. Det är såklart inte min mening men jag anser att om man kan blogga om hur dåligt det går borde man även kunna blogga om hur bra det går utan att man får en massa elaka och bittra kommentarer. Jag älskar att vara egenföretagare, jag älskar att lalla och jag älskar att tjäna pengar!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER