Hur gick eventet?

Igår va jag som sagt med på ett event här i Uppsala. Det va ett litet men mycket mysigt event. Det var bara föranmälda gäster och jag tror att det kom ca 35 stycken. Men alla gäster va trevliga och alla arrangörer hjälptes åt riktigt bra. Min leverans från tillverkaren av Damn Heels är försenad så jag hade inga produkter på plats, förutom några provexemplar, men det gick bra ändå. Jag tog förhandsbeställningar. Vi kommer att köra samma event en gång till den 17 november! Så anmäl er redan nu genom att maila cha.j@telia.com eller ringa 070-0591700. Om ni inte gick igår så tycker jag definitivt att ni ska anmäla er. Det är inte bara högklackat, utan mode och hudvård också.

En annan rolig sak är att jag ska vara handledare åt en tjej från och med måndag. Och det är inte vilken tjej som helst, det är min karatelärares syster! Hon går utbildningen ”Sälj och Marknadsföring” och ska helt enkelt göra sin praktik (LIA) här hos mig.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER