Hundvakt i helgen

WP_001143Den här helgen har jag varit hundvakt åt Anders systers hund Leo, en liten chiwawa. Han kom till mitt kontor vid lunchtid i fredags och åkte hem ikväll. Anders och hans familj har varit och åkt skidor. Jag hade gärna följt med men jag vet inte hur det skulle gå med mitt ben och jag vill inte riskera någonting eftersom jag snart ska gradera på karaten. Så jag ställde upp som hundvakt istället. Allt har gått jättebra och Leo och Smulan har kommit bra överens. Smulan upptäckte ganska snabbt att Leo inte ville hoppa upp i sängen, så när hon har velat vara i fred har hon legat där. Här är en bild på de små busfröna. Ikväll har jag även slängt ut julen. Jag insåg att det var dags nu när januari snart är slut.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER