Hösten runt hörnet…

I skrivande stund sitter jag och dricker en kopp kaffe i väntan på att Josef ska anlända till Linköping med sin motorcykel. Jag tog tåget för att jag skulle ha ett affärsmöte, men det blev inställt. Jag funderar på hur jag ska ta mig igenom hösten och mörkret som kommer smygande. Jag känner att jag behöver förändring i livet. Tack och lov har jag eget företag så jag sitter inte ”fast” på något vis. Men ändå känns det ibland som att jag är hamstern i ett hammsterhjul. Det är bara det att hjulet behöver smörjas och hamstern är död. Jag behöver förändring! Precis som jag skrev i ett tidigare blogginlägg om personlig drivkraft så är min personliga drivkraft att få tillfredsställelse. Jag älskar att jobba med Jeunesse och vill satsa mer på det. Jag har även eventuellt fått ett värdsskap på en träningsanläggning i stan. Men vad vill jag mer göra!? Det är ju mitt liv så det är ju jag som måste ta tag och styra det! Jag funderade på att börja gå på någon akvarellkurs eller kanske ta upp tyskan igen, eller börja med yoga… Samtidigt vill jag inte påbörja allt för många saker eftersom jag inte vill känna mig ”fast” och oflexibel. Det är bara det att jag inte gillar att känna mig ensam när mörkret kommer. Och ska jag stå ut behöver jag tillfredsställelser som kan ge mig lite energi i höstmörkret. Typ en ny hobby. Något nytt och spännande tack! Förslag någon?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER