Hemma igen

Igår kväll kom jag hem igen från min resa till Norge. Allt har gått jättebra och jag har fått mycket positiv feedback. En tjej sa på mässan: ”Den här idén har jag längtat efter!” (fast på norska). Men jag tycker att det va mycket färre kvinnor som gick i högklackade skor i Norge jämfört med de i Sverige, det kan ju bero på årstiden såklart. Hur som helst sålde jag en del och jag fick massa bra kontakter med potentiella återförsäljare och trevliga kunder. TV 2 Norway ville skriva om Damn Heels så jag ska strax maila dem lite underlag. Jag tror faktiskt att det här va den bästa mässa hittills.

Det va väldigt mycket skönhetssalonger på plats och deras montrar va vita och de gick omkring i vita kostymer. Så min och Thinas monter stack ut lite eftersom den va svart och rosa, men det va bara bra. Vi inspirerades av andras montrar och bestämde oss för att vi även ska ha stora rosa ballonger nästa gång. Här kommer några bilder. Foto: Ole Christian Eklund.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER