Hejdå 2014 – HEJ 2015!

4f39794eaecf7cb8efab6b9d5d13c23eFrån mars till november 2014 hade jag ett helvete! Sedan blev det bättre och bättre. Så 2015 kan ju bara bli bäst! När man nått botten finns det bara en väg, och det är upp! När jag kom hem efter min jul- och nyårsledighet kände jag att jag återvände direkt in alla känslor och mörka tankar som lägenheten påminner om. Jag vet inte hur jag ska få bort alla minnen som sitter i väggarna, eller om jag helt enkelt måste byta bostad. Något ska göras i alla fall. Det är bara det att efter allt som hänt är jag väldigt skör, det krävs inte mycket för att jag ska tippa. Ibland bryter jag ihop och börjar gråta utan att riktigt veta varför. Jag antar att det har blivit för mycket då. Jag måste verkligen ta en sak i taget. Jag orkar inte annars.

Min jul och nyår har varit jättemysig! Jag vill verkligen tacka alla som varit inblandade på något sätt för att ni har ställt upp. Jag skulle göra samma sak för er. Jag har spenderat dessa två veckor lite här och där i Sverige tillsammans med min nya pojkvän Josef. Jag har varit i Stockholm, Björneborg, Kristinehamn, Karlstad, Nässjö och Linköping. Både hos min och Josefs familj. Jag har även shoppat mycket på mellandagsrean i Karlstad och Linköping. Äntligen lite semester på riktigt, jag behövde detta! Nu har jag ett ljus att tänka tillbaka på om allt känns mörkt.

julmjosef2014_ejram

jul3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER