Härlig helg, härliga katter

Vilken fint väder det har varit hela helgen! Hoppas det håller i sig nu. Katterna har precis upptäckt balkongen och att de kan sitta och titta i fönstret, Coco Chanel är väldigt fascinerad. De kommer ju väldigt nära fönstret eftersom de har så korta nosar. Så himla söta är dem! Här kommer några bilder.

Den sista bilden är på Emil, vår förra katt. Jag har verkligen börjat sakna honom ordentligt nu. Han dog i slutet av november, men jag har nog inte förstått det riktigt för än nu. Jag saknar honom så himla mycket. Han gillade att va uppe och traska bland blommorna på balkongen, men han hoppade inte upp, han klättrade upp. När vi hade hans pappa här hemma för att försöka para honom med våra katter (vilket inte gick alls) påminde han så mycket om Emil. Inte så konstigt kanske eftersom det var hans pappa. Men det kanske va det som började få mig att inse på riktigt att Emil är borta och aldrig kommer tillbaka… Tur att jag har mina nya ulltussar Gucci och Coco Chanel i alla fall.

För ett tag sen va jag och solade, hos mig själv såklart. Det va ett tag sen nu, men jag måste säga att mina solarium verkligen är superbra. Om ni inte har solat hos mig ännu så gör det, ni kommer inte att bli besvikna. Klicka här, för att komma till hemsidan. Nu ska jag ta på mig min gi (karatedräkten heter så) och börja mig röra mig mot dojon. Vi ska öva graderingstekniker, för snart är det dags att gå upp till nione kyu. Det kommer garanterat bli en svårare gradering än förra gången. Men jag ska klara denna också, det har jag bestämt. Jag ska ha svart bälte, det är mitt mål, och jag ger mig inte (som många andra).

1 Comment
  1. De e verkligen så underbara så söta..
    Usch jag förstår dej om emil .. saknar min flisan o det e ju snart 5 år sen hon dog =( jobbigt puss kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER