Halloween – Nej tack!

Halloween 2005

Nu i helgen är det Halloween och massa fester. Men jag vägrar gå ut på Halloween, jag är så himla lättskrämd och det är inte roligt alls då. Jag drömmer mardrömmar bara jag spelar UFC eller ser en beck-film innan jag ska sova. Sist jag var ute på Halloween blev jag övertalad av en av mina bästa vänner som heter Anna. Året var 2005 och hela kvällen gick ut på att gömma mig för en clown som följde efter oss. Han tyckte säkert det va roligt att jag va livrädd på riktigt för honom. Sen åkte vi på efterfest och där skulle jag visa att jag kunde göra en hoppspark (tobo geri). Det va bara det att jag va full, hade raggsockor och det va parkettgolv, så jag stukade foten och blev ”tvungen” att sova över. Så den här bilden är alltså sju år gammal. Jag hade i allafall en liten spindel målad på armen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER