Gorillabrottning

Vi har alla våra lite tuffa dagar ibland. Dagar när vi inte känner oss motiverade, inspirerade eller helt enkelt bara är trötta. En sådan dag har jag idag. Kanske för att jag redan nu bävar inför karaten ikväll, det är sent på torsdagar när passet är klockan halv åtta. Förra veckan gick jag på nybörjarpasset klockan sex istället, passet innan. Men det va lite väl långsamt och inte särskilt jobbigt (förutom sista övningen). Så nu försöker jag peppa upp mig själv att faktiskt ta mig iväg till kvällens karatepass. Det skulle räcka med att Anders sa att han inte orkar gå så skulle jag vika mig på en gång. Och jag vet att han också är trött idag. Men vi har inte kommit på varför, katterna va hyfsat lugna inatt och vi somnade båda innan klockan elva. Jag försöker tänka på ett sjukt bra citat av president Ronald Reagans rådgivare Robert Straus som lyder: ”Det är lite som att brottas med en gorilla. Du slutar inte när du är trött – du slutar när gorillan är trött!”

Min gorilla är inte trött ännu så jag måste helt enkelt fortsätta att brottas. Ser fram emot när den är trött så jag får sova.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER