Fullt ös som vanligt!

I går blev jag intervjuad av Svenskt Branschmagasin. De va intresserade av Damn Heels Scandinavia. Intervjun skulle egentligen blivit av förra veckan men den blev uppskjutet till igår. Allt gick jättebra och det va lite mer som en trevligt möte än en strikt intervju som det kan vara ibland. Jag och redaktören babblade på ganska bra och hade trevligt. Jag tror att vi höll på i nästan två timmar. Det ska bli intressant och se hur resultatet blir!

Denna vecka är det även Dubbla Värdet-kampanj på solariet vilket gör att det blir extra mycket att göra även där. Tur är att jag har världens bästa personal som både städar och håller koll på maskinerna. Det märks tydligt att folk fått nys om kampanjen för det ä fullt med folk nästan hela tiden. Jag får vänta lite med att sola själv för kunderna går såklart först.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER