Fullspäckad helg!

Den här helgen har varit proppfull med händelser! Ingen rast och ingen ro. Men det har bara varit roligt. I fredags tränade jag karate som vanligt och eftersom det var sista ordinarie passet för terminen hade vi en liten avslutning efteråt med mat och lekar. I går (lördag) gick jag och Anders på stan en liten stund. Sedan åkte vi hem till en gammal vän och kollega till mig. Han och hans fru hade 80-årsfest ihop. Det va jättetrevligt att träffa dem igen och även hans familj som jag inte träffat på många år. Några personer från mitt gamla jobb var också där, så det blev en liten reunion. Bilden till vänster är på min gamla kollega Gunnilla, jag och Anders. Jag hoppas verkligen inte att det tar lika många år till jag får träffa alla igen. Tiden gick snabbt och vi var tvungna att åka hem efter en och en halv timme eftersom vi var bortbjudna även på kvällen. Så vi åkte hem, lämnade mammas bil som vi hade lånat, gick förbi lägenheten och hämtade några saker för att sedan stressa iväg till våra vänner Kalle och Rebecca. Där grillade vi och hade det trevligt. Det blev en sen kväll och jag somnade i deras soffa innan vi gick hem mitt i natten.

Idag tog jag en lång sovmorgon och sedan åkte jag, Anders och Kalle till Media Markt för att titta på lite datorer och sådant. Vi åkte även förbi Jysk och Gränby Centrum. Efter det solade jag solarium på Open Sun & Good Looks och sedan var det bara att gå hem och packa ihop för att gå och träna ett skivstångspass på Friskis & Svettis.

Nästa helg blir det inte heller särskilt lugnt, för då är det dags för karateläger.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER