Framgång

Eftersom Coco Chanel löper så vi dörren stängd till sovrummet på nätterna. Men det resulterar i att Gucci står och krafsar på dörren och vill in istället. Och öppnar vi så kommer ju Coco Chanel och gnäller…. Det blir inte så mycket sova om nätterna helt enkelt. Därför kom jag sent till jobbet i morse. Men dagen blev bra i alla fall. Jag sålde redan på andra samtalet, och Joakim hade två mycket givande möten. Vinn Din Marknad är verkligen är en bra produkt, och det säger jag för att jag tror på den, inte för att jag säljer den. Vi testade att använda oss av ett helt annat säljsamtal ett tag, där vi delade upp hela samtalet i två delar, samtal ett och samtal två. I samtal ett tog vi bort hela säljbiten och fokuserade enbart på att skapa en relation med kunden och få iväg ett mail med information. Men det gick inte alls bra och jag sålde inte på en hel vecka (Panik!). Men nu har vi återgått till ett lite mer säljande säljsamtal, och det känns så mycket bättre. Det här är nyckeln till framgång! Nu är det fullt ös som gäller!

Nu ska jag fixa lite med ett nytt projekt jag har på gång. Jag tänker inte berätta så mycket mer än att det har med barnkalas att göra. Lite oväntat? Ja, som alltid då när det gäller mig. Kan jag inte en bransch så lär jag mig den, istället för att låta bli den. Jag ser alla möjligheter och inte problem. Återigen, en nyckel till framgång.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER