Första dagen i Stockholm

Efter en lång och strulig resa kom vi äntligen fram till Orminge i Stockholm. Det är här vi ska vakta Anders pappas hus och hund i några dagar. Jag hade tänkt raka ner Smulan innan vi åkte hit men det hann jag inte så jag gjorde det här. Hon har mycket hår kvar ändå för jag sparade 12 mm. Anders bror grillade och vi hade det mysigt på kvällen. Här kommer några bilder. Smulan gillade inte att åka tåg, som ni ser på första bilden.

WP_000632WP_000641WP_000648WP_000652WP_000654

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER