Första dagen efter julledigheten

Jag ska erkänna att det va lite extra tufft att gå upp imorse. Jag att tror jag har fått lite smak för det här med ledighet. Men det va inte så mycket att välja på – jag har ju ett företag att sköta! Så fort jag hade tagit min kopp kaffe och satt på datorn kändes allt helt okej. Lite mindre okej efter att öppnat tio nya räkningar, men sådant får man leva med. Men efter att jag läst mailen och fått massor av nya beställning samt en förfrågan från en norsk webbshop som vill sälja mina produkter så kändes allt hur underbart som helst. Det är bara att titta igenom min hårddisk så ser jag hur mycket jag kan och har gjort. Så blir jag lite extra motiverad. Mycket handlar om disciplin, men inte allt. Det finns en sak som väger mycket mer: passion. Och den finns det gått om hos Eva Wennman Holding AB.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER