Folk pekar f**k you, Anders pekar på linjen

Från Bromma Blocks igår till Nacka tog det 1,5 timme. Usch vilka köer. Vi va mest oroliga för Essingeleden, men när vi väl kom fram dit flöt det på bra. Folk pekade finger åt varandra hit och dit, men när en bil ville tränga sig före Anders pekade han bara ner på den helstreckade linjen. Jag förstod inte varför först, men han förklarade att man inte fick köra över om den va helstreckad, och att de andra bara fuskade sig fram. Jag hade definitivt också fuskat mig fram, men Anders är för snäll för sånt. Vi hade i alla fall varit och träffat en god vän till mig och hennes barn, fikat, shoppat och haft mysigt.

Idag skulle det vara fint väder, men icke. Molnigt som vanligt, men ändå ganska varmt. Sitter ute u den fina trädgården och jobbar lite. Alla är ute, hönsen, våra katter och deras katt. Jag låter våra katter gå fritt för de vågar inte gå så långt ändå. Jag har ingen koll på dem, men de har stenkoll på mig! Så jag kommer inte gå in förrän de också är inne. Det är mysigt här! Speciellt med alla djur, utan dom hade det nog varit lite tomt. Jag önskar bara att solen kunde titta fram lite. Här kommer lite bilder, första är från Bomma Blocks och resten är från huset och gården.

2 Comments
  1. tack för att ni kom och träffa mig och monstren=)
    hoppas det snart blir bättre väder så vi kan ha en mysig grillafton=)
    kram på er sötisar!

  2. vioka mysiga bilder.. härligt
    Hoppas allt e bra.. bara trött nu varti på landet hela dagen med svärmor.
    saknar dej hoppas ni har en skön semester puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER