Finaste balkongen på gården

Idag har jag planterat och fixat på balkongen i flera timmar. Jag och mamma va nämligen på Plantagen i helgen och köpte blommor för tvåtusen kronor. Förra året shoppade vi blommor för tretusen kronor som ni kan läsa om här: http://www.evawennman.se/blogg/blommor-for-3000-kr Så tvåtusen kronor kändes inte alls så farligt jämfört med det. Balkongen blev väldigt fin! Jag planterade Silverfall, Dahlia, Vårflört m.m. Två små krukor sådde jag basilika och oregenao i. Jag hoppas jag att har lite gröna fingrar så blommorna överlever på vår balkong eftersom vi bara har en timme sol på sommaren. Här kommer lite bilder.

Nästa steg blir att rengöra och olja in balkonggolvet. Sedan ska möblerna fram.

1 Comment
  1. Hej gulliga du !

    ÅH så fint det kommer att bli !! Ska fixa min balkong me snart . Det dumma på min är att jovi har sol hela förmiddagen men det blir FÖR varmt så allt dör Kan bli låstas blommor i år me de står sej i varjefall

    ha så bra gulliga du kram kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER