Ett träd inomhus

Att ha en gran under julen är egentligen lika konstigt som att ta in en ek i vardagsrummet under sommaren. Men det är en väldigt mysig tradition! Anders ville inte ha någon gran men det ville jag. Så jag gick och köpte och släpade hem en tvåmeters kungsgran helt själv! Första biten bar jag den på axeln men sen släpade jag den istället. Det va tungt som bara den men det gick med lite viljestyrka! Nu står den så fin i vardagsrummet, jag pyntade den för några timmar sedan.Katterna gillar den också, så jag ställde dit min julegris och hängde ett litet julhjärta på grenen längst ner så att de också skulle få lite julmys.

Före
Efter

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER