En shamansk resa till underjorden

trumresaSedan förra hösten har jag börjat intressera mig mer och mer för mediala och övernaturliga saker. Jag kallar det lite skämtsamt för hokuspokus. Jag har varit på på aum-meditation, shamansk workshop, andekanalisering, meditationer och jag drar ett änglakort varje dag. Igår var jag på en trumresa till underjorden. Shamanen använde traditionellt trumman som verktyg för att förändra sitt medvetande tillstånd och med hjälp av ljudet besöka den icke-ordinära världen. Under en trumresa får man direktkontakt med sina hjälpande andar, så kallade kraftdjur. Vilket kraftdjur du har bestäms genom en överenskommelse mellan dig och andevärlden. Min trumresa:
Jag satt i skogen och skulle ta mig ner till underjorden via en grop. Jag hörde att det prasslade i buskarna. Jag kom inte ner i gropen och plötsligt såg jag att det var en noshörning som kommit fram ur buskarna. Jag hoppade upp på noshörningen och den tog mig till en sjö med en brygga. Jag hoppade ner i vattnet och simmade nedåt. Det var läskigt och mörkt. Till slut kom jag till ett ställe som man kunde se från bryggan (där noshörningen stod kvar). Det var lite träd och berg och rätt som det var stod det en kraftig islandshäst och glodde mig rakt i ögonen.

En noshörning betyder enskildhet, självmedvetenhet, god användning av uråldrig visdom, kontakt med uråldrig visdom, förmåga att lita på instinkter.

En häst betyder möten, resor och frihet. Varenda människa har sin resa, sin livsväg. Vilka är dina utmaningar? Ha inga begränsningar, välkomna friheten. Alla möten på din väg berättar något om dig själv!

Nu kan man ju undra om detta var underjorden eller om jag bara har livlig fantasi. Vem vet?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER