En helt vanlig onsdag

Efter lite omväxling igår i och med Stockholm så känns denna dag som en helt vanlig vardag. Det va jättetrevligt igår! Ola Wallström var en jättebra föreläsare, och det va roligt att träffa honom på riktigt. Vi ska ha en konferens ihop med honom i höst så jag kommer snart få träffa honom igen. Men tills dess ska jag följa alla råd till punkt och pricka. Jag har ett målkort och skriver min viktighetslista varje dag! Eftersom det även var bokrelease fick vi hans nya bok ”Aha . . . Det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik”.

Köp boken här. Efter föreläsningen och bokreleasen mötte vi upp Anders och gick och åt middag på Sturehof. Sen tog vi tåget hem. Jag och Anders var så trötta så vi gick o la oss nästan på en gång. Jag fick lite fotmassage och sen somnade vi innan klockan tio, och till råga på det försov jag mig i morse. Men jag sålde ganska snabbt så jag blev förlåten.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER