Djur och företagande

fekJust nu läser jag en kurs som heter Djur och företagande. Äntligen något jag redan kan lite om! Bokföring till exempel har jag ju gjort varje månad i sju års tid i mitt egna bolag. Så jag tycker att detta är det roligaste hittills. Mina klasskamrater hjälpte mig mycket med matematiken för ett halv år sedan så nu har det varit min tur att hjälpa dem lite, och det tycker jag bara är roligt. Tanken är väl att många som läser Sport- och sällskapsdjursprogrammet ska kunna starta ett eget bolag när de tagit examen. Jag vet inte vad jag vill göra när jag tar examen, men förmodligen blir det att driva eget företag igen, men inom djurbranschen. Kanske med fokus på djurens beteende och välfärd eller på relationen mellan djur och människa (antrozoologi). Jag känner inte att jag måste hålla på med djuren fysiskt varje dag, till exempel ha ett hunddagis. Jag är nöjd bara jag får göra något som har med dem att göra. Jag skulle kanske kunna tänka mig att forska också.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER