Det finns fler som jag!

Smågalna, positiva och målmedvetna entreprenörer växer inte på träd. Men de finns! Under de senaste veckorna har jag startat samarbeten med två stycken. En av dem är Maria på Fashion Bitch. Att få umgås med likasinnade människor får mig att må så bra. Jag älskar er! Jag kommer sälja utvalda produkter från Fashion Bitch på min webbshop Proud Collection. Till exempel The Ring, Fashion Organizer. En underbart smart liten sak som förvandlar din fullproppade garderob till en organsiserad walking closet. Man hänger den på galgen och vipps får man plats med en galge till.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER