Det börjar lugna ner sig…

Under några veckors tid har det varit fullt upp! Det märks att e-handeln ökar under December månad, och tydligen ska den 13 December vara den dag då folk handlar mest över Internet. Men nu har det lugnat ner sig, det är nästan så att jag kan gå lite tidigare från kontoret idag. Det ska jag i och för sig göra ändå, för jag ska träna! Jag kunde inte träna i måndags för jag va sjuk. Först tänkte jag ignorera min förkylning men efter att ha blött näsblod tre gånger insåg jag att kroppen kanske inte skulle orka träna. Det skulle inte heller va så roligt om jag började blöda näsblod mitt under passet. Karategin är ju vit så blod syns tydligt. Jag behöver träna mycket nu för jag hade tänkt gradera till gult bälte i Februari.

I jul är planerna att åka till Stockholm dagen innan julafton och åka hem på juldagen. Däremellan ska julen firas både hos min syster med mamma och mormor och hos Anders syster med hela han släkt. Anders hade lovat att jag ska ta med mitt vörtbröd till julafton, som jag bakade för två veckor sedan, men det är nästan slut så jag får baka nytt i helgen. Jag kanske gör samma sort, det bev ju populärt, eller en variant.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER