Det äkta digitala mötet

Mycket kan man säga om Coronapandemin men en sak är säker, möten har blivit mer digitaliserade. Microsoft Teams och Zoom är bara tvper av exmempel på diitala plattformar som stödjer videomöten. Men förutom basala saker som att inte glömma mötesdeltagare i lobbyn och att ha en mikrofon som fungerar kräver denna typ av möten ett mer digitalt ledarskap. Den som håller i mötet behöver struktur och få deltagarna att känna sig trygga. Jag sjäv upplever att det vara svårt att få dessa möten att kännas ”äkta” och därför uppskattar jag om alla deltagare har video på så att jag kan se dem i bild under mötet, det ger iallafall mig en mer genuin känsla. Något som också känns äkta för mig är om jag ser bakgrunden, oavsett om det är en stekpanna i hemmakontoret eller ett snyggt ontorslandskap. Dessa påhittade bakgrunder som finns är snygga men de förmedlar inte den där genuina känslan. Och precis som min chef säger, om inte bakgrunden är äkta, hur vet man då att resten är det?

Många företag behöver också hjälp med att boka möten och det är här S2 är experter, vi hjälper er ett skapa det perfekta mötet. Klicka här om du vill veta mer om hur S2 kan hjälpa ditt företag med mötesbokningen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER