Dags för gradering

Nu har jag precis gjort klart min kunds hemsida, Mey Wang Sushi. De ville ha en enkel hemsida, så då fick dem det. Eftersom de är nöjda och glada över  hemsidan så är jag också det. Hemsidan har tagit mest tid denna dag. Det har även varit lite krångel nere på solariet, mynt som fastnat i en myntbox, men det är snart löst av personalen.

Nu måste jag snart springa hemåt och göra mig i ordning för karaten, idag är det gradering! Det känns som jag kan allt, men jag vet ju aldrig om jag blir så nervös av alla svartbälten att jag glömmer bort alltihop. Men det jag vet är att jag ska göra mitt allra bästa! Om, eller snarare när, jag klarar graderingen så får jag oranget bälte (10 kyu) i kyokushinkarate. Önska mig lycka till!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER