Då va helgen slut för denna gången

Nu sitter jag i soffan med min filt med ärmar på. Den är jätteskön när man är lite frusen av sig. Jag har badad mina katter ikväll. Gucci har inte blivit badad sedan hon fick kattungar, och det va i November. Smulan fick sitt livs andra bad, hon va jätteduktig och sa knappt ett pip. Annat va det med Gucci som skrek och skrek… Men hon tyckte det va skönt att bli fönad och kammad efteråt. Nu när både Lilla Grå och Pipen är sålda och har nya kärleksfulla hem känns det lite tomt här hemma. Bullen har ju även hann fått lämna oss. Från fem katter till två på bara några veckor.

Jag va även nere på solariet en stund och fixade lite. För en gångs skull passade jag på att sola själv. Jag säljer solkrämer och annat i en automat på solariet. Men eftersom jag inte kan sälja stora flaskor i automaten har jag haft en liten webbshop på hemsidan. Tanken va från början att det skulle vara en förmån till mina befintliga kunder. Så kunderna slapp köpa en engångsförpackning solkräm varje gång de solade, utan kunde köpa en stor flaska via nätet istället som de tog med sig varje gång . Det skulle nämligen bli mycket mer ekonomiskt för dem. Men de som har handlat mest på webbshopen är faktiskt inte ens från Uppsala. Så nu håller jag på och bygger upp en helt ny webbshop, utan koppling till solariet, där jag tänker sälja solkrämer. Adressen till den nya webbshopen är mycket enklare än till den gamla. Den är helt enkelt bara www.solkramer.se, och den är snart klar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER