Borta bra men hemma bäst

Nu är jag äntligen tillbaka i Uppsala. Vi har verkligen haft en helmysig vecka med hus, höns och allt annat på landet, men ingenting är så skönt som att få komma hem igen. Dock blev det lite stressigt eftersom vi åkte idag vid lunchtid och inte igår som tänkt. Jag skulle på ett möte med Lifestyle Woman klockan två och bli intervjuad av om Damn Heels. Så Anders fick släppa av mig på stan kvart i två, och jag fick springa in på H&M och köpa en skjorta eftersom jag ville se någorlunda professionell ut, trots mina flip-flops och linnebyxor. Intervjun gick bra i alla fall. Skribenten var jätteduktig och jag har redan fått läsa igenom det hon skrivit. Hon lyckades verkligen fånga upp vem jag är och vad jag vill med mitt företag. Nu måste jag bara leta reda på någon bra bild på mig… Vilket är lättare sagt än gjort.

Här kommer två bilder från helgen. Utsikten från Anders pappas hus och en jordgubbstårta/paj som jag bakade i lördags.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER