Borta bra men hemma bäst

Då va vi hemma igen från kryssningen. Rummet såg faktiskt ut som på bilden, fast mycket mindre. Kryssningen va helt okej, mycket bättre än Cinderella. Men jag måste säga att den får minuspoäng för att det inte fanns någonting för mig att äta bland varmrätterna på dagens lunchbuffé. Ja, förutom potatis och någon panerad fisk som inte såg så god ut. Och så fanns det ingen chokladpudding bland efterrätterna, vilket är ett måste på en kryssningsbuffé enligt mig. Men den får pluspoäng för spa-avdelningen va jättemysig. Vi satt i utomhusjacuzzin och bubblade ett bra tag! Jag köpte en spabehandling också, en pedikyr. Men nu är vi som sagt hemma igen och det är jätteskönt. Det verkar inte som att katterna har saknat oss men jag har i alla fall saknat dem.

Jag och en annan entreprenör i Uppsala funderar på att dra ihop ett event för tjejer. För att ta reda på vad Uppsalatjejer vill ha så har jag gjort ett formulär. Är du tjej och bor i Uppsala vore jag jättetacksam om du fyller i det. Det är bara två små frågor. Du hittar formuläret genom att klicka här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER