Blommor för 3000 kr!

Idag är det långfredag! Så skönt att vara ledig. Fast bara för att man är ledig från ett jobb så finns det ju alltid andra jobb. Min sovmorgon blev avbruten klockan elva (!!) för att det va krångel på solariet. Ett solkort som hade fastnat i maskinen. Men det var lätt fixat. Jag har ett påskerbjudande just nu på solariet. Man får dubbla värdet när man laddar sitt solkort, så det är mycket folk där.

Efter lunch åkte jag och min mamma till Plantagen. Efter två timmar och en massa blommor senare hade vi shoppat för mer än tretusen kr. Så hela min kväll har gått åt till att plantera och fixa på balkongen. Jag hade tänkt slipa golvet också, men det hann jag inte idag. Hur som helst, det blev jättefint med alla blommor. Jag ska låna en slagborr av min pappa och borra (läs Anders borrar åt mig) hål i balkongtaket så att jag kan hänga upp fyra amplar där. Bilderna här nedan visar hur det ser ut just nu på min balkong, det är alltså inte klart ännu. Det som är ljust på balkonggolvet är det som jag hittills hunnit slipa.

6 Comments
  1. Snyggt jobbat! Men du, tillhör inte balkongtaket den som bor ovan er? Jag skulle nog inte gilla om nån borrade i min balkong, även om det är på undersidan. Men du kanske redan kollat upp det 🙂 Glad Påsk!

  2. åh så fint det blir gumman . jo kolla me de som bor där annars kan du få ersätta.
    jätte fint med alla blommor . på min balkong dör alla ;( Så ledsamt .
    Ha en skön påsk kram pusss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER