Beeptest

Både jag och Anders lyckades till slut brotta ner våra gorillor igår. Anders gorilla hoppade tydligen på tåget i Märsta och min va ju med hela dagen. Det va riktigt skönt att gå hem ifrån karaten igår och se dem ligga där alldeles blåslagna.

Idag däremot såg jag inga gorillor någonstans! Jag arbetade på bra på jobbet, lunchade med Anders och va även hos min revisor. Nu är det ju inte längre samma krav på att man måste ha revisor när man äger ett aktiebolag, men jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Det är knepigt med bokföring, men roligt när allt stämmer. Idag stämde inte riktigt allt, men utan henne hade jag betalat in mer än dubbelt så mycket till skatteverket i onödan. Nu är även bokslutet på gång och det beräknas vara klart om några veckor. Men det jag hittills kan se är att jag mer än dubblat omsättningen på solariet. Så det går åt rätt håll även om vissa siffror fortfarande är röda.

Efter revisorn skyndade jag mig hem för att gå på karaten. När vi kom dit visade det sig att dagens träning va lite speciell, vi skulle göra beeptestet. Det är ett konditionstest där man springer en sträcka från punkt ett till punkt två, fram och tillbaka i takt med ett pipande ljud. Man springer till punkt ett, vänder sig om och väntar på pipet, springer till punkt två, vänder sig om och väntar på pipet, springer till punkt ett o.s.v. Men pipen kommer allt tätare och tätare. Alla har pratat om att det är så jobbigt, och ja det va det, men jag har sagt att jag jättegärna vill göra det. Av totalt 21 nivåer kom jag upp till 12.2, jag va inte en av dem bästa. Vi ska tydligen göra beeptestet var femte vecka, vilket jag tycker är jättebra eftersom man då kan mäta sin utveckling och se ett resultat av sin träning. Det ultimata vore ju om man hade fått göra beeptestet första veckan man började träna karate, för att kunna följa utvecklingen från första början. Mitt mål nästa gång är att ni nivå 15.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER