Bästa karetpasset ever!

Idag har jag varit på kontoret och skruvat ihop det sista på min byrå. Så här ser den ut, bilden är från Ikea, och den har tagit mig sex (!) timmar att få ihop. Men nu äntligen är den färdig. Kontoret kommer bli så snyggt när allt är klart. Det ska målas om också. Min vän skulle komma idag och börja spackla men det blir imorgon istället. Ordrarna rullar in för fullt och idag va det faktiskt nytt orderrekord! Det gör det hela ännu roligare med att inreda mitt alldeles egna Damn Heels-kontor.

Sen ikväll tränade jag karate. Det va jättemycket folk så vi va tvungna att låna en annan dojo (träningslokal) än den vanliga. Först tänkte jag ”Oj, det här kommer bli varmt, svettigt, syrefattigt och jobbigt”. Och ja det blev det, men det va jätteroligt. Bästa karatepasset sedan jag började träna för ett år sen. Jag tror det hade mycket att göra med att vi för en gångs skulle fick köra till musik. Och sedan att jag fick sparras med en jätteduktig tjej som hjälpte mig och gav mig tips. Det va mitt första ”hela” sparringpass, och det va faktiskt inte så farligt som jag trodde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER