Även solen har sina fläckar

Igår va jag på extremt dåligt humör efter att ha frusit som en isbit hela natten, och vaknat med huvudvärk. Hela dagen blev förstörd, och alla positiva tankar blåste iväg långt bort någon annan stans. Joakim va snäll och lät mig gå hem och vila.

I morse vaknade jag med migrän och förblev hemma under dagen. Jag sov till klockan två, åt lite lunch, och gick och la mig igen några timmar. Senare på kvällen åkte jag iväg en stund till en vän för att mysa lite. Hon hade gjort jättefina förpackningar med olika saker i, Body Shop-skrubber, Mary Kay-smink osv. Hon ska försöka sälja dem och få in lite extra pengar, så vi satt och spånade lite kring det. Jag köpte en förpackning på en gång eftersom den innehöll min favorit body butter, blåbär, som numera har utgått ur Body Shops sortiment. Jag ska även göra en hemsida åt henne som kommer att heta lyxpresent.se Ett passande namn eftersom lyixga presenter är precis va det är!

Även om jag va trött och utsliten så behövde jag komma iväg lite och få lite frisk luft, jag blir så deprimerad av att bara vara hemma hela dagen. Så jag kände mig lite piggare när jag begav mig därifrån, tills jag hoppade in i taxin som stank parfym. Och där kom min huvudvärk tillbaka. Poff! Jag tycker det borde vara samma regler i taxibilar som på sjukhus, att den som arbetar (chauffören eller sjuksköterskan) inte får ha starka parfymer på sig för att de träffar mycket olika människor under en arbetsdag. Och vissa av dessa människor kanske faktiskt inte tål parfym, är känsliga mot dofter eller precis har blivit av sin huvudvärk.

Anders sover hos sin mamma i Stockholm inatt, så nu ska jag gå och lägga mig igen. Nu har både Gucci och Coco Chanel slutat löpa, så för en gångs skull går det att sova hela nätterna utan att bli väckt av åmande katter. Imorgon ska jag jobba, och det ska bli en så sjukt bra dag har jag bestämt!

2 Comments
  1. vilken härlig blåbärsburk 🙂
    Va skönt du mår bättre.. vi kan slå oss i hop mått piss hela dagen för migrän . sko kojsa nu för jag känner det börjar igen 🙁 puss natti

  2. åh så fint det blev gummsan det hade varit något för mina små fransar.. men tyvärr för dyrt =( Eller ögonbryn .. snyggt m dyrt.. men vill ändå .. någon kan få ge gratis =) Hoppas ni hade mysigt på finalen jag trodde ju lite på saade där.. Varit på kals för pappa så jag missa får väl kolla lite repris . puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER