Attitudemässan i helgen

Mässan är slut, men jag är helt slut! Jag jobbar så hårt under mässorna att det tar några dagar att vila upp sig.  Men jag tror inte att jag blir sjuk denna gång i alla fall. Jag hade inte heller några högklackade skor på mig så mina höfter tog inte så mycket stryk som de brukar göra. Jag måste bara säga att mina montergrannar mitt emot var världens underbaraste! Anna, Pernilla och Camilla från Glominerals. De sminkade mig varje dag hur snyggt som helst. Det uppskattade jag otroligt mycket, eftersom Glominerals är det ända sminket jag tål. Jag är extremt nickelallergisk och något som det finns mycket nickel i är faktiskt smink och kosmetika. Men inte i GloMinerals mineralsmink! Och jag bara älskar mitt Luminous set (till höger) som jag fick av dem och den ljusila ögonskuggan som jag fick av Anna när vi höll på att packa ihop! Det är svårt att sminka sig med lila färger tycker jag, det ser nästan alltid ut som att jag fått en blåtira. Men Anna lyckades göra det jättesnyggt.

Här kommer lite bilder från mässan!

Montergrannar, Glominerals.
Montergrannar, Cicamed.
Montergrannar, Palina. Mässans snyggaste monter!
Vår monter.
Jag visar upp Damn Heels olika färger.
Thina in action.
Jag framför vår rollup.
Damn Heels.
Tusen tack till Olivia och Matilda som hjälte till och avlastade oss en stund.
Jag visar upp min nya populära hårprodukt Hollywaves.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER