Allt handlar om beslut

Idag upptäckte jag att jag fått in mina skattepengar, äntligen! Så nu har jag lagt undan till två löner (eftersom jag står mellan två jobb just nu), betalat av ett litet lån, betalat min julklapp till Anders samt lagt undan lite pengar till annat. Idag kom även Joakim hem, min blivande arbetsgivare, efter att ha varit i Kanada och föreläst om produkten vi ska lansera på marknaden, både nationellt och internationellt. Jag ser verkligen framåt att få börja arbeta på med honom. När jag är lite mer insatt i produkten kommer jag såklart att berätta mer. Men Joakim är en entreprenör precis som jag och vi tänker på samma sätt, ”outside the box”, så tillsammans kommer vi att komplettera varandra perfekt. Jag tog beslutet att byta arbete utan  att veta om jag kommer trivas. Men så är det ju faktiskt med alla beslut man tar! Man beslutar att gifta sig utan att veta om det varar livet ut. Man beslutar om en investering utan att veta om det ger den avkastning man önskar. Ett beslut fattar man på ett ögonblick även om det kan ta flera år att komma fram till själva beslutsögonblicket. Så säger Ola Wallström i alla fall. Men hur som helst, när beslutet väl är taget är det bara att köra 110% framåt!

1 Comment
  1. Hej gumman va kul att se .. då får jag lägga in din på min lista nu då =) Saknar dej . La just in ett nytt inklipp.. Felicia har kräksjuka..blä så sur över alla so smitta på dagis o ja får va hemma . josefin spydde sin galla över mej igår att jag varit hemma mycket med barnen men va ska man göra??? Trött o sur. -idag plockar vi upp tomtar här.
    sak läsa din blogg lite mera sen
    Puss och stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER