5 rätt i allafall

Jag är med i VM i V75 i år igen. Hoppas på bättre tur detta år. 670 kr vann jag i dag på fem rätt, uselt. Det började bra men sen gick det utför.

Jag träffade även Matilda idag och satt med bokföringen. Vi har ju faktiskt webbshopen Fanzy Store ihop. För en gångs skull gick bokföringen bra, vi fick nästan klart allt. Vi tänkte bara lite fel. Vi tänkte att kvartal tre är juni, juli och augusti. Men det är ju faktiskt juli, augusti och september. Så det sista blir gjort på måndag. Jag fick en försenad födelsedagspresent av henne också, ett presentkort på Body Shop för trehundrakronor! Det har jag redan hunnit utnyttja för Body Shop har 25% rabatt hela helgen så jag passade på att springa dit! Två body butter och en tea tree ansiktsmask köpte jag. Nu blir det en lugnt kväll med Anders, tacos och lördagsmys! Jag blir galen på allt läskigt som är nu, till och med ICA-reklamen är läskig… eller så är det jag som är onaturligt lättskrämd.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER