Veckorna rullar på…

Tiden går verkligen snabbt. Redan fredag igen. Det har inte hänt något särskilt under veckan. Det märks att det är April, för det är verkligen ett Aprilväder vi har nu i Uppsala. Ena dagen strålande solsken och femton plusgrader, andra dagen regn och tredjedagen snöstorm. Men jag är faktiskt inte speciellt förvånad. Jag är bara tacksam att jag inte slutat med vinterjacka och att jag inte har planterat på balkongen ännu.

Imorgon va det tänkt att jag skulle iväg på en väns födelsedagsfest. Men jag har fått konstiga problem med min mage så det blir nog inget. Jag vaknade nämligen klockan tre i natt och hade så fruktansvärt ont i magen att jag höll på att kräkas. Två Alvedon blev min räddning. Sedan dess har det fortsatt… Jag håller tummarna att det går över innan helgen är slut.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER