Två veckor sedan…

Nu va det faktiskt två veckor sedan jag va hemma med hög feber. Men senast i torsdags va jag uppe i nästan 38 grader igen. Det går upp och ner hela tiden. Hela förra veckan hostade jag slem. Men nu, äntligen, känner jag mig frisk! Jag hoppas verkligen att jag kan träna snart, men inte för snabbt. Först ska jag fylla år, på lördag, och sen ska jag vila hela söndagen. Jag satsar på att träna igen på måndag nästa vecka!

1 Comment
  1. Det tycker jag du gör rätt i, vila till Söndag och träna nästa Måndag istället så borde du klara det utan att bli sjuk igen=) snart ses vi=) puss

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER