Tur och retur Stockholm

Idag gick jag upp vid tolvtiden, åt lite gröt och gick iväg och tränade. Det va uppsamlingsgradering på karateklubben (de som inte graderade vid ordinarie tillfälle hade en extra chans nu) som Stefan, delägaren till Djurkedjan, skulle vara med på så jag och Anders passade på att träna samtidigt i säckrummet. Vi körde mest intervallträning och lite styrketräning.

På eftermiddagen, efter dusch och macka, åkte jag, Anders och mamma till Stockholm för att kvittera ut hennes nya tjänstebil. Så fort vi fick nycklarna till den nya bilen åkte vi tillbaka. Hon ville inte köra själv eftersom hon bröt armen i veckan. Som tack köpte hon sushi till oss.

Nu jobbar jag lite med Djurkedjan, vi ska sänka priserna och enbart ha fraktfritt på klösträden. Det kommer bli lite pyssel med detta, men det tar jag och Stefan tag i nästa helg. Nu jobbar jag på en hemsida åt en kund. Just nu håller datorn på att ladda upp en massa bilder, så jag passade på att blogga lite.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER