Trött så trött…

Jag ska snart gå och lägga mig för jag är verkligen jättetrött. Har varit och tränat karate, duschat, ätit, städat undan det mesta av julen och försöker nu hjälpa Anders systerdotter med hennes blogg. Klicka här för att komma till den. Veckan har varit bra och Damn Heels har fått två nya återförsäljare, två ganska stora webbshopar. Hur roligt som helst, och den ena va det Matilda som ordnade (min före detta praktikant).

Just ja, jag har ju glömt att skriva en sak. För ungefär tio dagar sedan va jag och Matilda inne på Resia och skulle fråga lite saker eftersom vi funderade på att boka en resa. En kvart senare kom vi ut därifrån, med en resa till Egypten bokad och klar! Hoppsan, så kan det gå när två spontana kvinnor planerar saker ihop. Matilda berättade för sin sambo när hon kom hem och jag berättade för min. Vi bokade ju såklart för alla fyra, fast utan deras vetskap. Nu blir det alltså Egypten, Hurghada, i mitten av Maj! Vi kommer på på ett fyrstjärnigt hotell. Hoppas verkligen att det är lika fint som på dessa bilder från deras hemsida. Hotellet heter Hurghada Marriott Beach Resort.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER