Trevlig kund

Idag strulade programmet jag arbetar i ända fram till klockan tre. Strulade kanske inte är rätta ordet, men provtiden på programmet hade gått ut, och vi visste inte riktigt vilket paket vi skulle betala för för att få fortsätta med de sakerna vi använder och inte få massa onödigt. Men klockan tre hade vi löst problemet, och jag hade lite smått panik eftersom i princip hela dagen gått förlorad. Men jag hade tur, för jag fick prata med en sådan trevlig människa, som också blev kund till slut. Hedéns Reparationsservice heter hans företag, och de håller till i Vårgårda. Om jag någon gång har vägarna förbli så ska jag gå in och säga hej! Han säljer och reparerar gräsklippare, motorsågar etc. Så ni som bor där och som funderar på att köpa en gräsklippare kan jag rekommendera att gå dit.

Nu ska jag strax äta middag och sen ska jag iväg på karaten. Jag hade egentligen tänkt blogga senare när jag kommer hem från karaten, men jag vet att jag är så himla trött då så jag gör det nu istället.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER