Tre mässdagar har gått

Jag har aldrig sålt så dåligt som på denna mässa. Hoppas det går bättre imorgon. Idag va det i alla fall mycket folk på mässan, till skillnad från igår och i förrgår. Men min målgrupp, de modemedvetna fashionistorna, har jag fortfarande inte sett skymten av. Jag tror inte mässor är rätt för Damn Heels. Folk verkar ju bara vilja ha gratis eller väldigt billiga saker på mässor. Skulle jag sänka priset till max känns det som att jag skulle sabotera varumärkets ”image”. Och det är det inte värt. Så med det sagt blir nog det här min sista mässa på ett bra tag.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER