Tokiga toaletter!

Idag har det verkligen varit fint väder, igår också för den delen. Jag har passat på att sola och njuta av sommarens få soliga dagar! Idag gjorde jag, Anders, Anders brorsa Jonas och deras pappa Ulf en liten utflykt. Först fick vi en guidad tur av Ulf i Gustavsberg. Han kände till vartenda hörn och fabrik. Vi skulle gå in på ett toalettmuseum men precis när vi kom stängde dem en timma, antagligen för lunch. Jag tyckte det va bra att vi inte kom in, för jag vill vara ute när det är fint väder, inte inne. Och definitivt inte på ett toalettmuseum!  En bild genom fönstret tog jag i alla fall.

Efter det gjorde vi något betydligt mysigare. Vi åkte till Grisslinge och åt lunch på Grisslinge Världshus. Det va väldigt fin utsikt från världshuset och lunchen va god. Tyvärr ser man inte utsikten från bilderna, men jag hoppas ni förstår att det va mysigt ändå!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER