Tog ledigt idag!

I helgen har jag och Matilda stått på Attitude mässan nästan tio timmar varje dag, knappt utan att sitta ner någonting alls. Självklart va det jätteroligt och jag skapade massor med nya kontakter och träffade fantastiska människor. Damn Heels nya kollektion fick väldigt bra respons av både bloggare, press och andra som besökte mässan. Men jag kände att det va lika bra att vi tog ledigt idag för att vila upp oss, det behövdes kan jag säga. Jag hade ett kortare möte halv fyra och sen kunde jag inte hålla mig ifrån kontoret något mer. Vi slängde i princip in alla saker i går kväll, vi ville ju bara hem. Så det såg ut som ett bombnedslag när jag kom idag. Men jag la allt på sin plats och nu ser det mycket bättre ut. Förutom alla kartonger som ska till vårt event The Ultimate Ladies Night på fredag. Jag borde väl inte gått upp till kontoret på min lediga dag, men som ni säkert märkt är jag inte så bra på att vara ledig. Här kommer lite bilder från Attitude mässan i helgen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER