Titansmycken

Äntligen har jag införskaffat mig mitt första matchande set i titan. Jag tål ingen annan metall, inte ens vitt guld. När jag ställde ut med Djurkedjan träffade jag nämligen en kvinna som tillverkade smycken. Jag tyckte att hennes smycken va jättesnygga men berättade att jag tyvärr inte kunde använda dem på grund av min allergi, annars skulle jag köpt direkt. Hon kom ihåg detta och mailade mig för några veckor sedan och berättade att hon köpt in titantråd. Jag sa att jag självklart va intresserad om hon skulle tillverka titansmycken och att jag gillade rosa färger. Några dagar senare hade hon tillverkat dessa underbara smycken till mig, som jag såklart köpte på en gång.

Så nu har jag mitt första set med titansmycken! Örhängen, halsband och armband. Jag kommer inviga dem imorgon när jag Svenskt Branschmagasin ska intervjua mig. Vill ni köpa exklusiva, unika, personliga och helt handgjorda smycken är det bara att gå in på www.guzie.se Jag har alltid velat ha ett matchande set med smycken jag inte är allergisk mot, för det är inte det lättaste att få tag på, och kommer säkert köpa många fler från Guzie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER