Tiden går snabbt när man har roligt…

Det här var en sådan helg där allting gick i ett. Helgen bestod kort och gott av; möta upp Josef, fredagspass, fredagsmys, graderingsträning, lunch med mamma, gå på stan, afrikans födelsedagsmiddag med vänner, lördagsmys, cirkelfys i Agnetas trädgård, ännu mera graderingsträning, vinka av Josef, sola solarium, ta fram, göra rent och olja in balkongmöbler samt Smulans balkong, tvätta och till sist försöka varva ned. På väg till tåget kom Josef på att vi knappt hunnit hångla någonting denna helg ens. Hela helgen gick bara så himla snabbt! Tusen tack Josef för att du tog dig tid att instruera mig och Agneta i nästan fem timmar sammanlagt denna helg. Nu är jag verkligen helt slut. Imorgon blir en ny dag då jag ska sätta min in i en revolutionerande skönhetsprodukt som lanseras i Sverige om två veckor. Jag hade tänkt börja redan ikväll, men jag är alldeles för trött… Här kommer ett litet collage över helgens bravader.

helg

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER