Studenten

Om jag inte räknat helt fel är det 92:orna som tar studenten idag. Herregud vad tiden går snabbt! Det känns som en envig het jag tog studenten, det va åtta år sen. Vet inte ens om jag har några kort, fanns det ens digitalkamera då? Fanns Facebook? Lunarstorm fanns, för där va jag med. Jag sitter mitt i stan och jobbar så jag är ganska trött på ”För vi har tagit studenten”-sången. Men den snabbare versionen är faktiskt ganska bra!

Nu kan du, som har en blogg eller annan sida, bli affiliator till Djurkedjan. Då får du betalt (10% provision) för varje köp som kommer från just din sida. Om du vill tjäna lite extra pengar är detta en jättesmart idé. Det blir som en passiv inkomst på ditt konto varje månad. Klicka här för att bli affiliator!

Igår va det beeptest igen på karaten. Förra gången hade jag 10.11 och nu hade jag 11.6, så det är en förbättring. Men första gången, i februari, hade jag 12.2. På tisdag är det gradering igen! Det är mycket svårare denna gången. Jag ska alltså gradera till 9 kyu, orange bälte med vitt streck. Wish me luck!

1 Comment
  1. Ja, jag håller nog med faktiskt. Jag unnar givetvis de nya studenterna deras lycka och glädje men man blir samtidigt lite deppig när man inser att det var hela 10 år sedan (i mitt fall då) sedan man var där själv. Vad fort tiden går!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER