Stockholm med vänner

I lördags vid tvåtiden åkte jag och Anders till Stockholm. Vi gick lite på stan innan vi skulle träffa hans mamma och fika. Men varken jag eller Anders hittade några kläder, alla mina favoritaffärer har tydligen lagt ner, eller flyttat, för de va inte där de brukar vara.

Lite senare när vi fikat klart träffade vi en vän till mig (som jag inte träffat sen i somras!) och gick och åt middag på East. Sen tog vi tunnelbanan till en annan vän i Sundbyberg, som vi även som över hos. Hon och hennes man hade skaffat barnvakt så det va jättesnällt att vi kunde komma och ”förstöra” deras barnfria kväll. Hur som helst va det jättetrevligt att träffa mina vänner! Men jag undrar vart mina favoritaffärer tagit vägen. Jag hittade ett M.A.C.-läppstift på Åhléns jag tänker köpa nästa helg, för då ska vi tillbaka till Stockholm. Jag vet faktiskt ingen annan stans man kan köpa M.A.C. märket, förutom Internet, på än just Åhléns i Stockholm. Men det finns däremot överallt i New York… Vi är lite efter här i Sverige.

Vi kom hem till Uppsala igen vid tvåtiden, ganska exakt 24 timmar efter att vi åkte iväg, och sedan dess har jag betalat räkningar, badat katterna och bokfört för två av mina företag. Nu är det snart dags att sova för att sedan orka stiga upp i morgon till en helt ny fabolous vecka. På onsdag ska jag vara sminkmodell för Annika på Creative Makeup, det ska bli otroligt spännande att se om hon lyckas få till en snygg look på mig med turkosa(!) färger.

2 Comments
  1. Du kommer bli suverän i turkos!!
    ni verkar ha haft en mysig helg.. Min me mest lungt o skönt vilat mår inte så bra nu igen . men men puss i massor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER